Instagram Repost Özelliği Geri Geliyor

Yazar: Sare Medya | Tarih: 29-06-2022 10:35:09 | Kategori: Sosyal Medya

 INSTAGRAM REPOST ÖZELLİĞİ GERİ GELİYOR  

Günümüzün popüler sosyal ağlarından Instagram, hemen hemen her hafta yeni bir güncelleme ve özellik ile karşımıza çıkıyor. Yaptığı yenilik ve güncellemelerle neredeyse her hafta düzenli olarak dijital gündemde yer almayı başaran Instagram’a bu defa kilit bir özellik geliyor. 

Instagram, yakın zamanda repost özelliğini tekrar kullanıma sunacak. Bilindiği üzere şu an Instagram’da repost özelliği yok.  

Başka bir kullanıcının paylaşımını (fotoğraf, video vs.) kendi profilimizde direkt olarak yayınlayamıyoruz. Daha doğrusu bunu yapmak için üçüncü bir uygulama kullanmak durumunda kalıyoruz. Bu ise bazı güvenlik sorunlarını beraberinde getiriyor. İşte, Instagram bu durumun önüne geçecek bir özellik üzerinde çalışıyor. 

Instagrama gelecek olan yeni güncelleme ile artık farklı bir uygulama kullanmanıza gerek kalmayacak.  

Instagram repost butonunu gönderilerin altına ekleyecek. Siz gönderiyi repost ettiğinizde repost ettiğiniz gönderiler profilinizde ayrı bir sekmede yer alacak. Böylece kullanıcıların paylaşımlarıyla repost ettikleri gönderiler birbirine karışmamış olacak. Kullanıcı deneyimi açısından önem arz eden bu detaya ek olarak repost edilen gönderide içerik sahibinin adı da gözükecek. 

Yakın zaman önce TikTok‘ta kullanılmaya başlanan repost özelliği Instagram odağında etkileşimlilik ve paylaşımlılık olgularına yeni bir boyut kazandıracağı kesin. Henüz kullanımda olmayan repost özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı ise bilinmiyor. 

 


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım