Yandex Disk'ten Nasıl Dosya Paylaşılır?

Yazar: Sare Medya | Tarih: 28-09-2018 16:38:43 | Kategori: Sosyal Medya

Yandex'in, kullanıcılarına sunduğu Yandex Disk'ten dosya paylaşmak mümkün. Tarayıcıdan veya bilgisayarınıza senkronize şekilde kullanabildiğiniz Yandex Disk hakkında bu bilgiyi sizlerle paylaşmadan önce, Yandex Reklamları hizmetimizi incelemenizi de tavsiye ederiz. "Yandex Disk'ten nasıl dosya paylaşılır?" sorusunun cevabını öğrenmek için yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.

Yandex Disk kullanıcı adınız ve şifreniz ile buradan giriş yaptıktan sonra elinizdeki bir belgeyi herhangi bir kaynaktan yüklemek istiyorsanız "yükle" seçeneğine tıklayabilirsiniz. 

Bir belgeyi, dosyayı, fotoğrafı, videoyu veya benzeri ögeleri sürükle bırak yoluyla buraya atıp depolamanız da mümkün. Bilgisayarınızda yer alan bir klasörü, olduğu gibi yani bir klasör mantığıyla sürükleyip Yandex Disk'in içine bıraktığınız takdirde, bilgisayardaki klasörünüzü kullanmakla eşdeğer bir kullanım prensibi elde edersiniz.

Yandex Disk'te yer alan bir dosyayı paylaşmak için üzerine tıklayın. Sağ tarafta açılan "Bağlantıyı Paylaş" seçeneğine basın. Sonrasında, karşınızdaki kişiye bağlantının linkini sosyal medya araçları veya QR Kod ile gönderebilirsiniz!


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım