Twitter Sohbet Odası Nasıl Açılır?

Yazar: Sare Medya | Tarih: 31-10-2022 18:27:07 | Kategori: Sosyal Medya

Twitter Sohbet Odası Nasıl Açılır?Sosyal medya son yıllarda kullanıcıların fazlalıkla kullandığı araçlardan birisi haline gelmiştir ve sosyal medyaya olan talep ve beklentiler de doğru orantılı olarak artmaktadır. Twitter da rövanşta olan bu sosyal medya hesaplarından birisidir. Kullanıcılar sosyal medya hesaplarından görüşlerini, hissettiklerini yazı yazarak ve durum göndererek paylaşabilirler. Bunlara ek olarak bir de twitter sohbet odaları vardır. Twitter sohbet odaları sayesinde kullanıcılar sohbet odalarında takipçileri ile sohbet etme imkanına sahip olurlar. Twitter kullanıcıları twitter sohbet odası nasıl açılır sorusunu gün geçtikçe daha çok merak etmektedirler. Kullanıcılar sohbet odasına IOS ve Android telefonlarından katılım sağlayabilirler fakat web üzerinden sohbet odası açılamamaktadır. Sohbet odaları iki farklı yöntem ile açılabilmektedir. Öncelikle ilk adımda kullanıcılar tweet atma simgesine basılı tutarak karşılarına çıkan üç simgeden sohbet odası simgesine tıklarlar. Sonrasında sohbet odası aç kısmına tıklayarak sohbet odalarını kolaylıkla açabilirler. Sohbet odası açıldıktan sonra kullanıcılar gelecek misafirlerini beklerler. Bu odalar herkese açık olmaktadır ve isteyen herkes sohbet odalarına katılım sağlayabilir. Dinleyiciler başka kullanıcılara mesaj göndererek ya da başka bir platformda bağlantı oluşturarak sohbet odasına başka kullanıcıları da davet edebilirler.

Twitter Sohbet Odası Nedir

Twitter sosyal medya hesapları arasında en çok kullanılan uygulamalardan birisidir. Kullanıcılar gündem hakkında bilgi almak için twitter’ı tercih ederler ve kendileri de güncel olarak farklı içerikler hakkında paylaşımlarda bulunurlar. Twitter uygulamasının içerisindeki bir diğer özellik de twitter sohbet odalarıdır. Twitter sohbet odası nedir sorusu da en çok merak edilen ve kullanıcıların aklını karıştıran sorulardan birisidir. Sohbet odaları twitter uygulaması içerisinde canlı olarak ve sesli özelliği ile karşıdaki kullanıcılar ile sohbet etme yöntemlerinden birisidir. Twitter sohbet odalarına herkes erişim sağlayabilir ve bu odalarda canlı olarak sohbet edebilir.

Twitter Sohbet Odası Nasıl Açılır

Twitter sohbet odası nasıl açılır sorusunun cevabı göründüğünden daha kolaydır. Maddeler halinde anlatarak kullanıcılara kolaylık sağlanabilir:

● Sohbet odasının oluşturucusu o sohbet odasının yöneticisidir.

● Ana sayfanın zaman akışında bulunan tweet oluşturma ögesine uzun bir süre basılı tutulur ve ardından en solda bulunan sohbet odaları simgesine tıklanır.

● Sohbet odaları bütün twitter kullanıcılarına açıktır. Dinleyiciler sohbet odasının bağlantısını içeren bir mesaj gönderebilirler ve başka kullanıcıları sohbet odasına davet edebilirler.

● Sohbet odası başlatıldıktan sonra sohbet odasının yöneticisi kişi simgesine tıklayarak başka kullanıcıları sohbet odasına alabilir ve konuşma hakkı tanıyabilir.

● Sohbet odası ilk açıldığında ses kapalıdır ve kullanıcılar mikrofon simgesinden bu sesi açabilirler.

Twitter Sohbet Odaları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Sohbet odaları, Twitter’da sesli konuşulması gereken zamanlarda kullanıcıların kullandığı bir yöntemdir. Twitter sohbet odaları hakkında bilinmesi gerekenler vardır. Bütün sohbet odaları herkesin erişimine açık olduğundan sohbet odasındaki yapılan etkinlikler de herkese açıktır. Kullanıcılar bir sohbet odasının dinlemeye katıldıklarında kullanıcıların ana sayfasında zaman akışlarının en üst kısmında mor bir halka ile çevrili profil resmi bulunur. Kullanıcılar ayarlardan bunları değiştirebilirler.

Twitter Sohbet Odası ile Para Kazanma

Twitter, günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi haline gelmiştir. Twitter diğer uygulamaların yanı sıra uzun bir süre para kazandırmayan bir uygulama idi. Son günlerde artık biletli sohbet odaları ile twitter da kullanıcılarına para kazandırma yöntemini açmıştır. Twitter sohbet odası ile para kazanma biletli bir şekilde gerçekleşir. Biletli sohbet odası oluşturmak için kullanıcıların 1000 ve üzeri takipçi sayısına sahip olmaları gerekir. Son 30 günde ise en az 3 sohbet odası açmaları gereklidir. 18 yaş sınırını da tamamlayan kullanıcılar twitter üzerinden biletli sohbet odaları açarak her biletten para kazanabilirler.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım