İşletmeler İçin Üretilen WhatsApp Business Yakında Türkiye'de

Yazar: Sare Medya | Tarih: 29-06-2018 18:24:04 | Kategori: Genel

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma yazılım WhatsApp, Android sürümü için çıkartacağı WhatsApp Business yakında Türkiye'de de çıkartacak.WhatsApp, küçük işletmeleri düşünerek çıkartacağı WhatsApp Business yazılımını yakında Android sürüm olarak Türkiye'de yayınlayacak. WhatsApp Business ile beraber kişisel mesajlar ile iş mesajları birbirinden ayrılacak ayrıca WhatsApp üzerinden müşterilere çok daha kolay ve hızlı bir şekilde dönüş yapılması sağlanmış olacak.

WhatsApp Business'ta öne çıkan özellikleri incelediğimizde birçok pratik özelliğin geldiğini görebiliyoruz. Öncelikle uygulama içerisinde işletme profilleri oluşturularak web sitesi tanımı, şirket ile ilgili genel bir bilgi içeren tanıtım yazısı ve adres, telefon bilgileri yer alacak. Mesajlaşma anlamında WhatsApp Business gelişmiş mesaj atma özelliklerine sahip olmuş olacak. Sıkça sorulan sorulara belirli kalıplarla cevap verme, meşguliyet ve tanıtım mesajları gibi birçok pratik özelliğin uygulama içerisinde yer alacağını görebiliyoruz. Her işletme hesabında olan istatistiklerde yine uygulamada yer alacak. Daha çok mesajların okunma oranları, cevap verilme oranları gibi veriler yer alacak. Ayrıca uygulamayı kullanıcıların masaüstü cihazlardan da rahatlıkla kullanılabileceğini belirtmeliyiz.

Genel kullanım itibariyle WhatsApp ile benzer birçok özelliğe sahip olacak olan WhatsApp Business'ta kullanıcılar karşıdan gelen istenmeyen mesajları engelleme ve spama yollama gibi seçeneklere de sahip olacak.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım