İstanbul E-5 Üst Geçit Reklam Verme

Yazar: Sare Medya | Tarih: 10-12-2021 16:29:41 | Kategori: Sosyal Medya

İstanbul E-5 Üst Geçit Reklam VermeEn çok bilinen ve tercih edilen reklam alanlarından biri olan ‘’Üst geçit’’ reklamları sayesinde markanızı daha kolay hedef kitleleriyle buluşturabilirsiniz. Şehrin merkezinde bulunan E-5 üst geçitlerine reklam verebilirsiniz.

İstanbul üst geçit reklamları ile şehrin en işlek ve hareketli bölgesi olan E-5 üst geçitlerde reklam panoları ile markanızın bilinirliğini artırabilir, ürün ve hizmetlerinizin tanıtımını yapabilirsiniz.

Reklam vermek istenen E-5 üst geçitler insan ve araba trafiğinin yoğun olduğu, sürücülerin veya yolcuların rahatlıkla fark edebileceği bölgededir.

E-5 üst geçit reklamları tekli veya network halinde satılır. Tekli alımlarda maliyetin daha fazla olduğundan ve istenilen geri dönüşümün daha az olacağından dolayı fazla önerilmez. Network halinde Üst geçit alanları aldığınızda daha karlı ve daha verimli performans elde etmek mümkün.

Sare Medya kurumsal müşterileri için en doğru E-5 üst geçit reklam stratejilerini en uygun fiyatlarla yaratmayı amaçlar. İstanbul Avrupa’da bulunan, stratejik noktalarda yer alan E-5 üst geçit reklam noktaları ile yüksek verimli projelere imza atar. Bunu yaparken amaç, marka bilinirliğine katkı sağlamaktır.   


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım