Twitter Toplu tweet Silme Linki

Yazar: Sare Medya | Tarih: 20-12-2022 15:49:19 | Kategori: Sosyal Medya

Twitter Toplu tweet Silme LinkiSosyal medya mecrasının dev ismi haline gelen Twitter uygulaması hakkında merak edilen sorular da oldukça fazladır. Twitter hesabı olan kullanıcıların tweetleri gün geçtikçe anlamını yitirebilir ve kullanıcılar bu tweetleri silmek ister hale gelirler. Bu konuyu merak eden kullanıcılar da Twitter toplu tweet silme araştırması sayesinde bu tweetleri kolay bir şekilde silebilirler. Ayrıca en üretken Twitter kullanıcıları bilirler ki Twitter uygulaması 3200 tweet sınırını aştığı takdirde tweetleri arşive almaya başlar.

Eski tweetlerini silmek isteyen kullanıcılar bu işlemi yalnızca bilgisayar üzerinden gerçekleştirebilirler. Mobil üzerinden bu işlemi yapmak ne yazık ki mümkün değildir. Herhangi bir tweetini kullanıcılar tek seferde mobil üzerinden de halledebilirler faka toplu tweet silme dendiğinde bu yalnızca bilgisayar üzerinden gerçekleştirilebilir. Bilgisayar üzerinden tweetleri toplu bir şekilde silmek maddeler halinde şu şekildedir:

● Öncelikle tweet deletere giriş yapılır.
● Kullanıcı panelinde bulunan tümünü seç butonuna basılır.
● Ardından çıkan sil düğmesine tıklanır.
● Tweet Deleter üzerinden tüm tweetleri silmek bu kadar kolaydır.

Bütün bu maddeleri tamamladıktan sonra kullanıcıların profilinde bulunan tweetler toplu bir şekilde silinecektir. Bu işlemi gerçekleştirmeden önce kullanıcıların iki kez düşünmesi talep edilir.

Silinen Tweetler Saklanabilir Mi

Yine Tweet Deleter ile birlikte kullanıcılar kendi kişisel kullanımları için özel bir yedek tutabilirler. Tweetler zaman akışından silinir ve diğer kullanıcılar bu tweetleri göremez fakat kullanıcı istediği takdirde Tweet Deleter ile sildiği tweetlerine kolayca ulaşabilir. Bu aşamada bu özelliği kullanmak isteyen kullanıcılara tweet deleter uygulaması tüm tweetleri silmek isteyen kullanıcıya bunları saklamak isteyip istemediğini soracaktır. Silinen tweetler tekrar kullanıcının twitter hesabına yüklenmeyecektir, böyle bir şey mümkün değildir.

Silinen Tweetlere Ne Olur?

Tweetler silindiğinde Twitter akışından tüm tweetler kaybolur. Kullanıcıları takip eden tüm hesapların akışından kaybolur. Ayrıca silinen tweetin retweetleri de kaybolacaktır ve kalkacaktır. Bir tweet silindiği takdirde, tweet içeriklerine, ilgili meta verilerine ve tüm analitik bilgilere artık ulaşılamaz hale gelecektir. Kullanıcıların tweetlerini başka bir kullanıcı kendi tweet kısmına kopyalayıp yapıştırırsa bu tweetin tamamı da aynı olsa o silinmez. Yalnızca tweeti silen kişinin tweeti twitter uygulamasından kaldırılır. Ayrıca silinen tweeti daha önce kendi yorumları ile birlikte retweetleyen kullanıcıların tweetleri de silinmeyecektir. Yalnızca yorumun alt kısmında silinen tweet görünmez hale gelecektir.

Twitter uygulaması günde yaklaşık 1000 adet tweet silmeye izin verir. Bunun haricinde 1000’den fazla tweet silmek isteyen kullanıcıların hesaplarında kısıtlamalar meydana gelebilme ihtimali vardır. Kullanıcıların bütün bunları göz önünde bulundurması gerekir. Kullanıcılar genel olarak tek tek tweet silme özelliğini kullanırlar çünkü Twitter uygulaması kullanıcılara bu özelliği direkt olarak verir. Toplu silme işlemlerinde ise bu şekilde farklı uygulamalara kapı açılacaktır ve çeşitli uygulamaların telefonlara indirilmesi gerekebilir.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım