LınkedIn’e Yeni Bir Özellik Geliyor!

Yazar: Sare Medya | Tarih: 29-04-2021 13:47:04 | Kategori: Sosyal Medya

Profesyonel kariyer platformu LınkedIn, kullanıcıları için yeni özellikler ekliyor. Bilindiği üzere popüler sosyal medya platformu LınkedIn iş arayanların, iş verenlerin iş hayatı ile ilgili bilgilerini paylaştığı geniş bir ağ. Platform, bu ağı daha da genişletmek için profil bilgilerinde yenilikler sunacak. Örneğin kullanıcılar artık ebeveyn izni gibi yaşamsal durumlarının ne zaman gerçekleştiğini belirtebilecek. Bu zamanı profil seçeneklerinde göstererek iş geçmişindeki boşlukları net şekilde ifade etmiş olacak.

LınkedIn’in kullanıcılarına sunacağı bir diğer yeni özellik ise yeni iş unvanları olacak. Kullanıcıların yeni iş unvanları arasında tam zamanlı ebeveynlerin ve bakıcıların “evde kalan anne”, “evde kalan baba”, “evde kalan ebeveyn” gibi rolleri daha etkin göstermeleri yer alıyor. Bu özellik ile işverenler aradığı çalışanı bu etiketlerle birlikte filtreleme sağlayabilecek.  Aynı şekilde iş arayanlar da işverenlere bu etiketler sayesinde “ebeveyn izni”, “aile bakımı” ve “ücretli izin” gibi seçenekleri rahatça sorabilecek.

Öte yandan LınkedIn Freelance ve serbest meslek sahiplerinin kariyer durumunu anlatmasını profilinde listelerken kolaylaştıracak. Kullanıcı deneyimi ve kullanıcıların geçmişini daha iyi aktarması için gelen birçok güncelleme LınkedIn’in daha aktif kullanılması için yapılan çalışmalar. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki zamanlarda LınkedIn daha çok güncelleme alacak.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım