İOS Mobil Uygulamasında Twitter Hesap Silme ve Dondurma

Yazar: Sare Medya | Tarih: 26-10-2021 14:11:59 | Kategori: Sosyal Medya

Twitter direkt olarak hesabınızı silmenize izin vermiyor. Öncelikle hesabınızı devre dışı bırakmalısınız. Eğer 30 gün içinde yeniden giriş yaparsanız hesabınızı aktive edebilirsiniz.

30 gün içerisinde giriş yapmadan aynı e-posta ve kullanıcı adıyla yeni bir hesap açamazsınız, önceki hesabınızın tamamen silinmesini beklemeniz gerekiyor. Twitter hesabınız tamamen silindiği zaman paylaştığınız tüm görseller, yazılar ve diğer kullanıcılarla girdiğiniz etkileşimler kalıcı olarak silinecektir.

Bir kere silinen hesabınızı asla geri alamayacağınızı unutmayın. Yani size verilen 30 günlük süreyi iyi değerlendirin ve bu konuyu düşünün. Hesabınızı silmek ama paylaşımlarınızı kaybetmemek istiyorsanız,  Ayarlar menüsünde bulunan Twitter verilerin bölümünden daha önce hesabınızda yaptığınız tüm paylaşımları indirebilirsiniz.

iOS Twitter mobil uygulamasını silmek veya dondurmak için;

-Sol üst köşede bulunan profil fotoğrafınıza dokunun.

-Açılan menüden Ayarlar ve Gizlilik bölümünü açın.

-Hesap’a dokunarak hesap ayarlarınızı açın.

-Açılan bölümün en altında bulunan “Hesabınızı devre dışı bırakın” yazısına dokunun.

-Çıkan bilgileri onaylamak için en altta göreceğiniz “Devre dışı bırak” seçeneğine dokunun.

-Hesabınıza ait şifreyi yazın.

-“Devre dışı bırak” butonuna dokunun.


Etiketler:

- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

HİZMETLERİMİZ