GMail'in Az Bilinen 4 Özelliği

Yazar: Sare Medya | Tarih: 28-09-2018 14:42:07 | Kategori: Sosyal Medya

İş yaşamında pek çok firmanın veya bireysel olarak milyonlarca kişinin kullandığı GMail, az bilinen ama hayatı oldukça kolaylaştıran pek çok özelliğe sahip! Bu yazımızda, GMail'in az bilinen 4 özelliği ile sizleri tanıştırmak istiyoruz.

1. E-Postayı önceden kurmak

İleriki bir tarihte gönderilmesi gereken e-postalar, "Right Inbox" veya "Boomerang" gibi eklentiler sayesinde önceden kurulabiliyor. Tabii, her iki uygulamanın da ücretli olduğunu söylememiz gerekir. Fakat üzülmeyin! İki uygulamada da, bir ay içinde ücretsiz 10 e-posta planlamasına izin veriliyor!

2. Gelen E-Postayı ertelemek

Gelen kutunuzdaki bir iletiyi, istediğiniz bir zamanda tekrar en üstte sanki yeni gelmiş gibi görmek istiyorsanız sadece Google Chrome'da çalışan "GMail Snooze" uygulaması ile bunu yapabilirsiniz.

3. Okundu bilgisini almak

Outlook'un en meşhur özelliklerinden biri olan "okundu" bilgisi, GMail'de de aktif. Üstelik sadece bu da değil: E-postanın nerede, ne zaman ve kaç kez okunduğuna dair "Bananatag Email Tracking", "Sidekick" ve "Intelliverse Email Tracker" benzeri Chrome uzantıları da kullanıcılara bilgi sunuyor.

4. Bu mesaj kendisini imha etsin!

GMail'in, gönderilen e-postayı 30 saniye içinde "göndermeyi geri al" butonu ile geri çektiğini bilmeyen kalmadı. Peki ya size, gönderdiğiniz e-postanın kaç dakika görüneceğini ayarlayabileceğinizi söylesek? Chrome uzantılarından "Dmail" ile, gönderdiğiniz e-postanın ne zaman kadar okunabileceğini belirleyebilirsiniz!


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım