GittiGidiyor Türkiye Faaliyetine Son Vereceğini Açıkladı.  

Yazar: Sare Medya | Tarih: 23-06-2022 11:45:58 | Kategori: Sosyal Medya

GittiGidiyor Türkiye Faaliyetine Son Vereceğini Açıkladı.  

GittiGidiyor ile ilgili önemli bir açıklama paylaşan eBay, GittiGidiyor operasyonlarının durdurulacağını açıkladı. eBay tarafından aktarılan bilgilere göre bu karar, pazardaki rekabet dinamikleri incelenerek stratejik olarak alındı. GittiGidiyor Türkiye Faaliyetine Son Vereceğini Açıkladı.

GittiGidiyor.com, alıcılarla satıcıları buluşturan bir e-ticaret sitesi olarak 5 Şubat 2001 yılında kuruldu. GittiGidiyor Türkiyenin ilk online pazaryeri sitesidir. Türk alışveriş ekosistemine ciddi katkıları olmuş, kendisinden sonra kurulan bir çok e-ticaret sitesine rol model olmuştur. 

GittiGidiyor, 2011 yılında ABD merkezli online pazar yeri eBay tarafından satın alınmıştı. 

Paylaşılan bilgilere göre satıcılar, artık platformda yeni ürünler listeleyemeyecek. 18 Temmuz tarihine kadar alım işlemlerinin devam edeceğini de paylaşalım. GittiGidiyor kullanıcıları, 5 Eylül 2022 tarihine kadar ise "Hesabım" sayfalarına erişebilecekler. 

Platformun kapanma sürecinde kullanıcılar ile yakın bir şekilde çalışacağını da paylaşan eBay, kısa zaman içinde platformun kullanıcılarına geçiş süreci ile ilgili daha detaylı bilgiler ileteceklerini de duyurdu. 

GittiGidiyor'un kapanması ile birlikte internet ve girişim dünyasının en önemli oyuncuları arasında yer alan eBay de ülkemizden çıkmış oldu. 

 


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım