Dijital Reklam Süreçlerinde Karden İnşaat Sare Medya ile İşbirliği Yaptı

Yazar: Sare Medya | Tarih: 29-06-2018 18:40:59 | Kategori: Genel

Hayata geçirdiği birbirinden kaliteli ve modern projeleri ile sektöründe bilinen ve önde gelen şirketlerinden biri olan Karden İnşaat, dijital reklam süreçlerinde Sare Medya ile işbirliği yapıyor.

 

2002 yılından bu yana hayata geçirdiği önemli projeleri ile sektöründe bilinen bir marka haline gelen Karden İnşaat, iş merkezlerinden, çeşitli konut projelerine, fabrikalardan, villalara kadar farklı nitelikteki gayrimenkul projelerini tamamlamış ve hayata değer katan yatırımların önemli bir adresi olmuştur. Gelişen süreçle beraber artık dijital reklam ağlarının gücünden yararlanmak isteyen Karden İnşaat bu anlamda Sare Medya ile anlaşarak gücüne önemli bir profesyonel desteği eklemiştir. Sembol İstanbul projesinin tüm reklam süreçlerini yönetecek olan Sare Medya, bu anlamda Karden İnşaat’a dijital süreçte en verimli hizmeti sunmaktadır.

Gayrimenkul sektörü dendiğinde akla gelen önemli şirketler ile işbirliği yapan Sare Medya Google Adwords, Facebook, Instagram, Youtube, Twitter ve Gmail reklamları alanında profesyonel hizmet sağlamaktadır.

Sare Medya sektörün önemli isimleri olan Torunlar GYO, İva Yapı, Bakırcı Yapı, CFR Yapı, Güçlü İnşaat ve Mutlu İnşaat gibi şirketlerin dijital reklam süreçlerini aktif olarak yürütmektedir.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım