Yeni Business Manager Açmak

Yazar: Sare Medya | Tarih: 05-10-2018 15:47:34 | Kategori: Sosyal Medya

Facebook ve Instagram reklam yönetimi için Facebook Business Manager en ideal araçlar arasında yer alıyor. Facebook Business Manager, birden fazla Facebook sayfasının ve reklam hesaplarının tek bir adresten yönetilmesi için gereklidir. Yeni Business Manager Açmak için izlemeniz gereken yolları sizinle paylaşmak istedik. Business Manager ile reklam yönetimi için yetkilendirilecek ajansların yetki işlemlerini gerçekleştirebildiğinizi, piksel kodlarınız ve ürün kataloglarınız dâhil bütün asset'lerinize dair paylaşımları yönetebiliyorsunuz. Facebook Busines Manager Açmak için izlenmesi gereken yollar ise, aslında çok kolay!

Facebook Business Manager Nasıl Açılır?

Bir Facebook sayfasında sahiplik yetkisi içeren hesabınız ile, yeni pencerede http://business.facebook.com adresine girerek ilk adımı atabilirsiniz.

"Hesap Oluştur" / "Create Account" tuşuna bastığınız zaman gelen pencerede, kullandığınız Facebook profil bilgilerinizle giriş yapın.

Giriş yaptıktan sonra karşınıza bir daha "Create Account" butonu çıkacak. Ona da tıklamanız gerekiyor.

Açılan popup ekranından, şirket isminizle giriş yapabilirsiniz. Basit bir örnek verelim: "Beylikdüzü Yuvam" veya "Başakşehir Evleri" gibi pek çok projeye sahip olan, bu projeleri için de birden çok Facebook sayfası olan ASD İnşaat isimli bir firma olduğunuzu varsayalım. Bütün bu projelerinizi merkezî şekilde yönetebilecek bir çatı isim vermeniz en doğrusu olur. Yani, Facebook Business Manager isminizi ASD İnşaat olarak belirlemeniz en mantıklı çözümdür.

Şirket adınızı girdikten sonra açılacak ekranda isim, soyisim ve şirket e-posta adresinizi girmelisiniz.

Bu beş adımın sonunda, artık Business Manager ana ekranı karşınızda!


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım