Trello'ya Verim Katın

Yazar: Sare Medya | Tarih: 03-07-2018 11:06:21 | Kategori: Sosyal Medya

Sare Medya olarak kullandığımız Trello'yu, analiz ve rapor konusunda daha verimli hâle getirecek eklentilerini ve özelliklerini sizinle paylaşmak istedik. Bu beş eklenti ile, siz de Trello'yu ofis içi iş takiplerinizde daha efektif kullanabilirsiniz!

Zamanı nasıl kullanıyoruz?

İşin bitiş süresi, çoğu zaman olmazsa olmaz belirleyiciler arasında yer alıyor. Peki, Trello'da bir işin öngörülebilir bitiş süresine ne kadar kaldığı için bir eklenti var mı? "TimeCamp", bu konuda tam isabet tercih olacaktır. Görevin yapılma sürecinin yönetilmesini sağlayan bu eklenti, geri sayım aracı ekleyerek ne kadar sürede tamamlandığını da gösteriyor. Aylık, haftalık ve günlük raporlama özelliği de olan bu eklentiyle zaman - verimlilik endeksinizi doğru noktaya ulaştırabilirsiniz.

E-Posta gitti mi?

MailChimp'in Trello'ya özel geliştirilen eklentisi, Trello portalı üzerinden MailChimp e-posta kampanyalarının planlanmasını ve takibini sağlıyor. Tek konumdan yönetilebiliyor oluşları, büyük avantaj katıyor. Başka bir yere geçiş yapmaksızın kampanyaları takip edip, sonuçlarını iş arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Farklı Trello panoları birleştirilebilir mi?

Unito tarafından geliştirilen "Board Sync" eklentisi ile farklı Trello panoları birbirleriyle eşleştirilebiliyor, işler senkronize edilebiliyor. Farklı ekiplerin yürüttüğü projeler, Board Sync sayesinde iş akışının gözler önüne daha kolay serilmesini sağlıyor. Müşterilere veya işlerin dışında kalmış bir ekip üyesine kartları erişilebilir hâle getirmek için bulunmaz nimet!

Deadline gelip çattı mı?

Elegantt tarafından geliştirilmiş olan "Deadlines" eklentisi ile, Trello'daki işlerinizin öncelik sırasına göre bitiş süreleri görülebiliyor. Böylece, ofis koşturmacasının en büyük kabusu olan gelip çatan 'deadline'lar daha iyi öngörülebiliyor ve zamanı verimli kullanma açısından büyük fayda sunuyor. Zira Deadlines, Trello'ya ait bitiş tarihi ve bitti etiketlerini kendisi analiz edip, öncelik sıralamasını kendisi belirliyor. Bu eklenti işin aciliyetini ve bitiş süresinin yakınlığını kullanıcıların hep gözünün önünde tutuyor.

Atıl durumdaki işleri görebilir miyiz?

Yeni işler eklendikçe, eskiler gözden düşüyorsa ve siz atıl durumda olan işleri analiz etmeye çalışacak bir vakte sahip değilseniz Card Aging uzantısı ile Trello'daki aktif olmayan işleriniz kolayca saptanacaktır. Kullanılmayan kartlar yavaşça solup sararırken, uzun süredir ilgilenilmeyen işler ise 'parçalanmaya' başlıyor. Kullanıcılar bu şekilde, uzun süredir ilgi görmemiş projeleri ve görevleri fark edebiliyor. Üstelik bir işin aktif olmamasının belirlenmesi için gerekli süreyi, Trello kullanıcıları kendisi belirliyor!


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım