Netflix Üyelik İptal Etme

Yazar: Sare Medya | Tarih: 06-12-2022 11:24:57 | Kategori: Sosyal Medya

Netflix Üyelik İptal Etme

Netlik uygulaması dizi veya film izlemek için kullanılan en popüler uygulamalarda birisidir. Günümüz dünyasında hızla gelişen teknoloji ile birlikte insanlar evlerinden dijital hesapları aracılığıyla her şeye kolay ulaşabildikleri gibi film izleme işlemine de kolay ve rahat erişebilirler. Kullanıcılar Netflix platformuna üye oldukları gibi bu platform üyelik işlemini istedikleri zaman iptal etme seçeneğini de elbette onlara sunuyor. Kullanıcıların hesaplarını etkisiz hale getirmesi için belli başlı sebepleri vardır. Bunlardan birisi ücretlerinin fazla gelmesidir. İkinci bir neden olarak vakit kaybı olduğunu da düşünen kullanıcılar olacaktır. Netflix platformunda Android ve İos cihazlarında üyelik iptali açıklanacaktır ve oldukça kolaydır. Dijital uygulama mağazalarından yani App Store ya da Google Play uygulamalarından yüklenebilen mobil uygulamarda Netflix üyelik iptal etme ne yazık ki mevcut değildir. Bu aşamaları gerçekleştirirken bir internet tarayıcısına ihtiyaç duyulur. Bu işlemler maddeler halinde şu şekildedir:

1. Öncelikle Netflix hesap ayarları linkine tıklanır.
2. Netflix hesabında e- posta adresi ya da telefon numarası ile birlikte parola girilir ve bu hesap bilgilerinden sonra uygulamaya giriş yapılır.
3. Sayfa birazcık aşağı doğru kaydırıldığında üyeliği iptal et butonu kullanıcıları karşılayacaktır ve bu butona tıklanır.
4. Sonraki aşamada Netflix uygulaması ‘’üyeliği iptal etmek istiyor musunuz?’’ Diye bir soru yöneltecektir.
5. Hesaplarını gerçekten kapatmak isteyen kullanıcılar mavi renkte olan iptal işlemini tamamla butonuna tıklarlar.

Bütün bunların ardından yine de Netflix uygulamasının kişinin şahsına mailler ve mesajlar ya da bildirimler gönderilmesi istenirse en alt kısımda bulunan ‘’evet, yeni diziler, filmler ve Netflix hakkında bana e-posta gönderin.’’ Kutucuğu işaretlenir. Kullanıcıların artık hesapları olmamasına rağmen sistem otomatik olarak mail gönderecektir ve gelişmelerden haberdar edecektir.

Netflix Üyeliğini Web Üzerinden İptal Etme

Netflix üyelik iptal etme işlemi web siteleri üzerinden gerçekleşir ve bu işlem bilgisayarlarda yapılır. İnternet tarayıcısı üzerinden Netflix uygulamasına giriş yapılır ve aşağıdaki maddeler sırası ile takip edilir:

1. Netflix hesabına e-posta ve parola ile birlikte giriş yapılır.
2. Sağ üst köşedeki profil resminin bulunduğu profil simgesine gelinir ve açılan menüdeki hesap butonuna tıklanır.
3. Kullanıcıları ‘’üyeliği iptal et’’ butonu karşılayacaktır ve bu butona tıklanır.
4. Ardından ekranda ‘’iptal işlemini tamamla’’ butonu çıkacaktır ve bu butona tıklanır.
Bilgisayar üzerinden de Netflix hesabını iptal etmek işlemi bu şekildedir.

Netflix iptal etmek işlemi işte bu kadar kolaydır. Hesabı iptal etmek için yalnızca bu yöntemler uygulanır. Hesaptan çıkış yapmak ya da Netflix uygulamasını tam anlamıyla cihazlardan silmek hesabı iptal etmek için kullanılacak yöntemler arasında değildir. Hesapta iptal etmek seçeneği bulunmuyorsa hesabı faturalama şirketi ile iletişime geçmek ve bu şekilde iptal yöntemini uygulamak gerekir. Bazı hesaplarda görünmemesi doğaldır ve bu yöntem uygulanabilir.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım