LinkedIn'de Aranma Hacminizi Genişletmek

Yazar: Sare Medya | Tarih: 28-09-2018 17:39:25 | Kategori: Sosyal Medya

İş konusunda aranmak, aramak kadar önemlidir. LinkedIn'de herhangi bir anahtar kelime aratıldığında profilinizin çıkması; belki karşı konulamaz tekliflerin önünüze çıkmasını sağlar! Bu da LinkedIn'de aranma hacminizi genişletmek olarak özetlenir.

LinkedIn'de daha çok aranmak için kullanabileceğiniz bu püf noktasını sizinle paylaşmak istiyoruz. Fakat ilk olarak, LinkedIn Reklamları hizmetimizi incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Anahtar kelimelerin önemini fark etmeniz gerekiyor. LinkedIn'de daha çok aranmak, kullanacağınız anahtar kelimeler ile doğru orantılıdır.

Arama yapıldığı zaman çıkmak istediğiniz birkaç anahtar kelime belirleyerek işe koyulabilirsiniz.

Ardından, profesyonel unvanınızın yazdığı, profil sayfanızda isminizin hemen altında yer alan alana bu anahtar kelimelerden en önemlisini ekleyin.

LinkedIn profilinizin özet bölümüne bu anahtar kelimeyi birkaç kez yazarak arama sonuçlarındaki şansınızı artırın. Profilinizde, buna müsait olan bazı bölümlere (iş geçmişi, belgeler, eğitim vs.) abartılı olmamak kaydıyla birkaç kez daha bu anahtar kelimeyi geçirerek LinkedIn'de arama sonuçlarında daha çok çıkmayı başarabilirsiniz!

Bol şans!


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım