Instagram Reels İçin Remix Özelliğini Sundu

Yazar: Sare Medya | Tarih: 09-04-2021 10:37:00 | Kategori: Sosyal Medya

Instagram Reels videoları için Remix özelliğini kullanıma sunduğunu açıkladı. Bilindiği üzere Instagram’ın popüler özelliği Reels videoları ile ses, efekt ve yeni yaratıcı araçlar kullanılarak 15 saniyelik videolar çekiliyor. Gönderi ve story olarak da paylaşılan Reels videoları keşfet sekmesinde ayrı bir bölüm olarak görülüyor. Keşfet sekmesindeki Reels bölümü ile Instagram içerik üreticisi olma fırsatı ve dünyanın her yerinde keşfedilme ve görülme fırsatı sunuyor.

Reel’s videoları için yeni gelen Remix özelliği ile insanlar mevcut bir Reels videosu ile yan yana kendi Reels videosunu oluşturabilecek. Instagram, Remix özelliği ile insanlara yeni trendler ve içerik üreticileriyle etkileşimde bulunarak yeni içerikler oluşturma konusunda alternatif kısa yollar sunmayı hedefliyor.

Remix özelliğini kullanmak için:

Sevdiğiniz veya beğendiğiniz bir Reels videosunu bulup üç nokta ikonundan menüye girip ve ‘Remix this Reel’ seçeneğini tıklayabilirsiniz. Ekran bir tarafta orijinal Reels videosu olacak şekilde ikiye bölünecek, diğer tarafta karşılıklı olarak kendi Reels videonuzu çekebilirsiniz. Kaydettikten sonra ses ayarlarını kontrol edip istediğiniz düzenlemeyi yaparak paylaşımda bulunabilirsiniz.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım