Instagram Hesap Silme Linki

Yazar: Sare Medya | Tarih: 24-10-2022 17:27:07 | Kategori: Sosyal Medya

İnstagram Hesap Silme Linki Nedir?

Sosyal medya kullanıcıları son zamanlarda İnstagram, Twitter ve Facebook gibi mecralarda çokça vakit geçirmektedirler. Bu sosyal medya hesaplarından kullanıcıların hayatı bir hayli etkilenmektedir. İyi yönde etki göstermelerinin yanı sıra kötü yönde de etki gösterirler. Kötü etkilenen bazı kullanıcılar instagram hesaplarını silmek isterler. İnstagram hesap silme konusu adı altında araştırma yapan kullanıcıları hesaplarını silmeye en çok yaklaştıran ve onlara kolaylık sağlayan yöntem İnstagram hesap silme linki nedir sorusunun araştırılması ve link ile birlikte hesap silme işlemlerinin tamamlanmasıdır.

İnstagram Geçici Hesap Nasıl Kapatılır?

İnstagram kullanıcıları birtakım belli başlı sebeplerden dolayı hesaplarını kapatmak isterler. Bazı kullanıcılar hesaplarını kalıcı olarak kapatmak isterken bazı kullanıcılar da geçici olarak kapatırlar. İnstagram hesaplarına daha sonraları tekrar giriş yapmak isteyeceklerini düşünen İnstagram kullanıcıları hesaplarını geçici yönde kapatmayı tercih ederler. Hesaplarını kapatmak isteyen kullanıcılar öncelikle İnstagram hesaplarına giriş yaparlar. İnstagram kullanıcıların güvenliğini sağlamak açısından İnstagram hesabını neden kapatıyorsun diye bir soru yöneltir. Bu soruya cevap verdikten sonra hesabı geçici olarak kapat butonuna tıklamak ve tekrar şifre, e-posta girişini yapmak kullanıcılara instagram hesaplarının silinmesini sağlar. İnstagram geçici hesap nasıl kapatılır sorusunun yanıtı aslında bu kadar basittir. Bütün bu işlemlerin ardından tekrar kullanıcılar hesaba giriş yapıp hesabı aktif hale getirene dek fotoğraflar ve gönderiler gizli kalır ve başka hiçbir kullanıcı bu gönderilere erişemez.

İnstagram Kalıcı Hesap Nasıl Kapatılır?

İnstagram kullanıcıları hesaplarını genel olarak geçici bir şekilde kapatmak isterler. Bazı kullanıcılar ise tamamen kalıcı bir şekilde geri dönüşü olmadan hesaplarını kapatmak durumunda kalabilirler. İnstagram hesaplarını kalıcı olarak kapatmak isteyen kullanıcılar kapatma işlemi öncesinde yapılan paylaşımlarını yedeklemeliler. Kullanıcılar fotoğraflarını yedeklerken aynı zamanda ekran fotoğrafı alarak galerilerinde bulunmalarını isteyebilirler. Bu durumda takip edilen kişilerin de ekran fotoğrafının bulunması da önerilir. İnstagram kalıcı hesap nasıl kapatılır sorusu da geçici hesap kapatmak ile aynı yola çıkar. İnstagram hesabını tamamen kalıcı bir şekilde silmek için öncelikle kullanıcıların hesaplarına giriş yapmaları gerekir. Bu aşamada yine kullanıcılara hesabını neden silmek istiyorsun sorusu sorulur ve bu soruyu yanıtladıktan sonra instagram kullanıcısından tekrar şifre isteyecektir. İnstagram kullanıcılarının tekrar şifrelerini girmelerinin ardından instagram hesapları kalıcı olarak silinecektir.

İnstagram Hesap Kapatma Geri Alınabilir Mi?

İnstagram kullanıcıları hesaplarını kapattıktan sonra geri alma girişiminde bulunabilirler. Bu aşamada İnstagram hesap kapatma geri alınabilir mi sorusu ile karşı karşıya kalacaklardır. Kullanıcılar hesabı sildikten sonra instagramda artık görünmezler. Hesabı kapatma işleminden sonra kullanıcıların 30 günlük bir süreleri vardır ve hesapların tekrar açılabilmesi için geri dönüşü olan bir yoldur. Aradan 30 gün geçerse bu işlem tekrarlanamaz ve İnstagram hesabı kalıcı olarak silinir. 30 gün dolana kadar kullanıcılar tekrar normal bir şekilde şifreleri ve e-postaları ile giriş yaptıklarında instagram hesapları otomatik olarak açılacaktır.

İnstagram Hesabı Kaç Günde Silinir

Kullanıcılar eğer hesaplarını kapattıktan sonra tekrar geri dönmek isterlerse normal bir şekilde e-posta ve şifrelerini kullanarak giriş yapabilirler. İnstagram hesaplarını kalıcı olarak silmek isteyen kullanıcıların aklında İnstagram hesabı kaç günde silinir adlı soru vardır. İnstagram kullanıcıları 30 gün içerisinde tekrar giriş yapma işlemini gerçekleştirmezler ise İnstragram uygulaması bu günlerin sonunda hesabı kalıcı olarak siler.

İnstagram Hesap Silme Linki

İnstagram hesaplarını silmek isteyen kullanıcılar öncelikle bu durumu araştırırlar ve en kolay yollardan birisi de link üzerinden hesabı silme yöntemidir. Hesap silmek için kullanıcıların link üzerinden ulaşması önerilir.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım