Instagram'dan IGTV İçin Yeni Karar!

Yazar: Sare Medya | Tarih: 22-02-2019 16:25:22 | Kategori: Sosyal Medya

Bilindiği üzere, Instagram geçtiğimiz yıl Haziran ayında IGTV'yi kullanıma sunmuştu. Ancak altı ayı aşkın süredir kullanımda olan IGTV, hâlâ Instagram'ın beklediği seviyeye ulaşamadı. İnsanların beklenen ilgiyi göstermediği IGTV'yi kapatacağa benzemeyen Instagram'dan IGTV için yeni karar geldi. 

Instagram, şirket yetkililerinin aldığı yeni karar doğrultusunda IGTV videolarını artık ana sayfa üzerinden gösterecek! Video ve fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram, ana sayfada IGTV videolarına yer verecek ancak bir kıstası var: O da, ön izlemeler. Yani, IGTV videolarının sadece ön izlemeleri ana sayfada yer alacak. Kullanıcılar, daha önceden ön izlemelerini izledikleri IGTV videolarına ana sayfadan tek bir tuşlamayla ulaşabilecekler.

Instagram, IGTV'yi YouTube'a rakip olması için kurmuş ve hizmete sunmuştu. Instagram Story kısmında video süresinin sınırından ötürü IGTV'nin büyük ilgi göreceği düşünülüyordu. Zira IGTV'ye, dikey formatta olmak üzere bir saate varan videolar yüklenebiliyor. Ancak son dönemde alınan bu yeni kararın, IGTV'nin ömrünün öngörüldüğü kadar uzun sürmeyeceği yönünde yorumlanması da olası.

 


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım