Facebook Hesap Silme Linki

Yazar: Sare Medya | Tarih: 24-10-2022 18:27:07 | Kategori: Sosyal Medya

Facebook Hesap Silme LinkiSosyal medya artık hayatımızın büyük bir kısmını kaplamış durumdadır. İyi yönleri her ne kadar fazla ise bazı kötü yönleri de mevcuttur. Dikkat bozukluğuna yol açma ve hatta mutsuzluğa, depresyona sebep olma gibi dezavantajları da mevcuttur. Bundan dolayıdır ki gün geçtikçe sosyal medya hesaplarını kapatmak veyahut dondurmak isteyenlerin sayısı oldukça fazlalaşır durumdadır. Bu sosyal medya hesaplarını sıralayacak olursak ilk akla gelen Facebook, İnstagram ve sonrasında da Twitter gibi bir sıralama ortaya çıkacaktır. Facebook hesap silme nasıl yapılır sorusunu yanıtlarken Facebook hesap silme linki ile yola çıkılabilir.

Facebook Geçici Hesap Nasıl Kapatılır?

Facebook kullanıcıları bazı sebeplerden dolayı facebook hesaplarını geçici ve kalıcı olarak kapatmak isterler. Geçici kapatmak genelde daha güvenli görülen ve geri dönüşü açısından daha sağlıklı sayılabilecek bir yöntemdir. Kullanıcılar facebook sayfasını açıp kendi profillerine tıkladıklarında sayfalarının üst kısmında bir simge göreceklerdir. Ayarlar butonu ve ardından da sol köşede bulunan sütundaki facebook bilgilerine tıklanır. Bu noktadan sonra dondurma ve silme butonu kullanıcıların karşısına çıkacaktır. Hesabı dondur seçeneğine tıklanarak hesabı dondurma işlemine devam edilir. Onaylamak için yürütülen talimatlar izlenir ve sonrasında hesap geçici olarak kapatılabilir. Hesaplarını tekrar eskisi gibi kullanmak isteyen Facebook kullanıcıları hesaplarına aynı şekilde e-posta ve şifreleri ile girerek tekrar dondurulan hesabı açmış sayılırlar. Facebook geçici hesap nasıl kapatılır sorusu karışık gibi görünebilir fakat kullanıcılar bu adımları izlediklerinde kolaylıkla Facebook hesaplarını geçici olarak dondurma işlemini gerçekleştirebilirler.

Facebook Kalıcı Hesap Nasıl Kapatılır?

Facebook kullanıcıları geçici hesap kapatmayı daha fazla tercih ederler fakat bazı kullanıcılar hesaplarını kapatıp bir daha geri dönmek istemezler. Bu gibi durumlarda kullanıcılar Facebook kalıcı hesap nasıl kapatılır sorusunu sorarlar. Facebook hesaplarını artık kullanmak istemeyen kullanıcılar hesaplarını kalıcı olarak kapatırken dikkat etmesi gereken bazı konular vardır. Kullanıcıların hesaplarına yüklemiş oldukları fotoğraflara ileride erişebilmeleri açısından hesaplarını kapatmadan önce bilgilerinin kopyasını almaları güvenlik açısından önemli bir noktadır. Facebook hesabını kalıcı olarak silmek isteyen kullanıcılar kendi profillerinin sağ üst köşesinde bulunan simgeye tıkladıktan sonra ayarlara gidip Facebook menüsüne tıklarlar. Dondurma ve silme seçeneği tıklandıktan sonra hesabı sil butonuna tıklayın. Bu seçeneklerden sonra şifreyi de giren kullanıcılar hesabı tamamen silmiş olacaklardır.

Facebook Hesap Kapatma Geri Alınabilir Mi?

Facebook kullanıcıları hesaplarını sildikten sonra geri almak isteyebilirler. Bu noktada Facebook hesap kapatma geri alınabilir mi sorusu hakkında araştırma yaparlar. Kullanıcılar hesaplarını silme işlemlerini başlattıktan sonra üzerinden 30 gün geçmediği sürece bu işlem iptal edilebilir. Aradan 30 gün geçmiş ise bu işlem geri alınamaz ve kullanıcıların hesabı geri dönüşümü olmayan bir şekilde silinir. Kullanıcıların fotoğrafları ve paylaştıkları gönderiler eğer silme işlemi tamamlanırken kopyalandıysa 90 güne kadar Facebook tarafından korunur fakat Facebook’u kullanan diğer insanlar bu fotoğraf ve gönderilere erişemez.

Facebook Hesabı Kaç Günde Silinir?

Kullanıcılar hesaplarını geçici olarak kapatma butonuna tıkladıklarında tekrar her zaman yaptıkları gibi e-posta ve şifre ile giriş yapabilirler ve hesapları kapatılmaz. Facebook hesaplarını kalıcı olarak silmek isteyen kullanıcılar ise genel olarak Facebook hesabı kaç günde silinir ve tamamen kaybolur sorusunu araştırırlar. Eğer kullanıcılar hesaplarını kalıcı olarak sil butonuna tıkladıklarında Facebook hesapları kalıcı olarak 30 gün içerisinde tamamen silinir.

Facebook Hesap Silme Linki

Facebook hesaplarını silmek isteyen kullanıcılar bunun için Facebook hesap silme linkine ihtiyaç duyarlar. https://www.facebook.com/ bu linke tıklayarak Facebook hesabı kalıcı olarak silinebilir.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım