İstanbul Billboard Reklam Verme

Yazar: Sare Medya | Tarih: 09-12-2021 11:52:51 | Kategori: Genel

İstanbul Billboard Reklam VermeEn çok bilinen ve tercih edilen reklam alanlarından biri olan ‘’Billboard’’ reklamları sayesinde markanızı daha kolay hedef kitleleriyle buluşturabilirsiniz. Şehrin merkezi bölgelerinde konumlandırılmış panolarda billboard reklam verebilirsiniz.

Billboard reklam vermek isteyen müşterimize İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında hizmet sağlayan ekibimizin en büyük referansı ise, daha önce yaptığı işlerde yüksek verim alması.

Reklam vermek istenen billboardlar genellikle insan trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde, Ana ve ara yollarda sürücülerin veya yolcuların rahatlıkla fark edebileceği bölgelerde bulunurlar.

Billboard reklamları tekli veya network halinde satılır. Tekli alımlarda maliyetin daha fazla olduğundan ve istenilen geri dönüşümün daha az olacağından dolayı fazla önerilmez. Network halinde Billboad alanları aldığınızda daha karlı ve daha verimli performans elde etmek mümkün.

Sare Medya kurumsal müşterileri için en doğru billboard reklam stratejilerini en uygun fiyatlarla yaratmayı amaçlar. İstanbul Avrupa’da bulunan, stratejik noktalarda yer alan billboard ve açıkhava reklam noktaları ile yüksek verimli projelere imza atar. Bunu yaparken amaç, marka bilinirliğine katkı sağlamaktır.   


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım