İstanbul Metro Reklam Panoları

Yazar: Sare Medya | Tarih: 06-12-2021 11:42:27 | Kategori: Genel

İstanbul Metro Reklam Panolarıİstanbul’da en fazla kullanılan toplu taşıma araçlarından biri metrodur. Özellikle plazaların ve çeşitli avm’lerin de bağlantısı olan metrolar ile neredeyse tüm yaşam alanlarına rahatlıkla ulaşılmaktadır.

Eğlence ve sosyalleşme alanlarına da kolaylıkla ulaşım sağlayan metrolar özellikle İstanbul halkı için hayatı kolaylaştırmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Metro İstanbul tarafından işletilen sistemde, sekiz metro hattı (M1, M2, M3, M4, M5, M6, M7, M9) ile toplam yüz bir istasyon bulunmaktadır. İstanbul metrosu bu özelliği ile ülkenin en büyük metro ağı konumundadır. M1, M2, M3, M6, M7 ve M9 hatları Avrupa Yakası'nda; M4 ve M5 hatları ise Anadolu Yakası'nda hizmet vermektedir. Bu metrolar halk arasında bilinen isimleri ile; Yenikapı-Atatürk Havalimanı, Yenikapı-Kirazlı, Yenikapı-Hacıosman, Sanayi Mahallesi-Seyrantepe, Kirazlı-Başakşehir/MetroKent, Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı, Kadıköy-Tavşantepe, Üsküdar-Çekmeköy, Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, Mecidiyeköy-Mahmutbey-Bahariye-Olimpiyat metrosudur.

Bu duruma istinaden buradaki trafiğin de etkisi kullanmak isteyen reklam verenler İstanbul metro reklam panolarını kullanmaktadır. İstanbul metro reklam panoları İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan bütün metrolarda mevcuttur. İstanbul metroları geniş bir ağa sahiptir. Gerek çalışanlara gerek ise sosyalleşme mekanlarına  giden kişilere ulaşmak isteyen markalara İstanbul metro reklam panoları bulunmaz bir mecra olmaktadır. Bu mecralarda da büyüklüklerine ve kullanım şekillerine göre çeşitli mecra bölümlemeleri vardır fakat birçok kişi terimlere hakim olmadığından hepsini reklam panosu olarak görmektedir.

Bu bakış açısına firmalar da sahip olduğundan metrolarda İstanbul ve ilçeleri için reklam istediklerinde İstanbul metro reklam panoları kelimelerini kullanmaktadırlar.  

İstanbul metro reklam panoları ile ilgili hizmet almak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. 


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım