Tiktok Hesap Silme Linki

Yazar: Sare Medya | Tarih: 21-12-2022 14:09:32 | Kategori: Sosyal Medya

Tiktok Hesap Silme LinkiGünümüz dünyasında sosyal medya hesapları vazgeçilmez unsurlar arasındadır. İnsanlar son zamanlarda çeşitli uygulamalarda fazlaca zaman geçirmektedirler. Bu yüzden olsun, başka sebeplerden olsun kişiler sosyal medya hesaplarını silme ve kapatma kararı alabilirler. Tiktok uygulaması da bunların içerisinde yer alır. Bütün bunlar göz önünde olduğu zaman Tiktok hesap silme linki de en çok aranılan cümlelerden birisi olmuştur.
Tiktok hesapları olan insanlar çeşitli videolar atarlar ve içerisinde bolca efekt bulunduran, eğlenceli videolarını vakit geçirmek için bu platforma yüklerler. İzlemek için de bu platformu kullanan kullanıcılar oldukça fazladır.

Tiktok Hesap Kapatma

Tiktok hesabı kapatmak isteyen kullanıcılar öncelikle hesaplarına giriş yaparlar. Uzun süredir hesaplarına giriş yapmayan kullanıcılar şifrelerini unuttuklarını bildirip yeni bir şifre alıp tiktok hesaplarına tekrardan giriş yapabilirler. Şifresini hatırlayan kullanıcılar ise direkt kullanıcı adı ve şifresi ile birlikte hesaplarına giriş yapabilirler. Tiktok hesabını silen kullanıcıların tekrar şifre ile birlikte giriş yapmadıkları süre içerisinden 30 gün geçtikten sonra kullanıcıların hesapları kalıcı olarak silinecektir. Tiktok hesabını silme talebinde bulunmayan kullanıcıların tiktok hesapları kalıcı olarak silinmeyecektir.

Tiktok Hesap Silme

Tiktok hesaplarını silmek isteyen kullanıcıların ilk olarak araştıracakları konu bu olur. Maddeler haline Tiktok hesabı silme şu şekildedir:

1. Öncelikle kullanıcılar Tiktok hesaplarına giriş yaparlar.
2. Şifresini hatırlamayan kullanıcıların öncelikle şifre almaları gerekmektedir. (Şifremi unuttum butonuna basılarak yeni bir şifre alınabilir.)
3. Hesaba giriş yaptıktan sonra ekranın sağ üst köşesinde bulunan profil simgesine tıklanır.
4. Yine ekranın sağ üst köşesinde üç nokta bulunur, bu üç noktadaki butona basılır.
5. Hesabımı yönet seçeneğine dokunulur.
6. Kullanıcıların karşısına hesabımı sil seçeneği gelecektir. Bu botuna tıklanır.
7. Hesabı silmek isteyen kullanıcıların tekrar şifrelerini girmesi gerekir.
8. Şifresini giren kullanıcıların devam et seçeneğine tıklamaları gerekir.
9. Ekranın alt kısmında bulunan hesabımı sil butonuna tekrar tıklanır.
10. Tüm adımlar doğru bir şekilde yapıldıktan sonra kullanıcıların hesapları silinecektir.

Tiktok Nasıl Açılır?

Tiktok hesabı nasıl kapatılır sorusunun yanı sıra tiktok hesabı nasıl açılır sorusunu da merak eden kişiler olacaktır. Tiktok uygulaması kullanmak isteyen kullanıcılar App Store, Google Play gibi uygulama indirme programlarından Tiktok uygulamasını indirirler. Tiktok uygulamasını indiren kullanıcıların hesap açmak için üyelik bilgilerini eklemek için kullanılacak butona tıklanır. Bu uygulamaya başka uygulamalar aracılığıyla da üye olunabilir fakat direkt olarak e-mail adresi, şifre alınarak da üyelik işlemleri gerçekleştirilebilir. Kısa zaman içerisinde Tiktok uygulamasına bu adımlar izlenerek üye olmak mümkündür. Üye olan kullanıcıların hesaplarına Tiktok uygulaması rastgele videolar çıkaracaktır fakat o videoda kullanıcının ne kadar süre boyunca kaldığına ve o videoyu beğenip beğenmediğine bakarak kullanıcının zevkini çözmüş olacaktır. Bu şekilde kullanıcılar keşfete düşecek olan videoları kendileri zamanla yönetmiş olacaklardır. Tiktok açma ve silme işlemleri bu kadar kolaydır./p>


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım