LinkedIn Hesap Silme

Yazar: Sare Medya | Tarih: 31-10-2022 18:27:07 | Kategori: Sosyal Medya

Linkedin Hesap Silme Linki Nedir?

Günümüz dünyasında sosyal ağlar vazgeçilmez bir unsurdur. Linkedin, diğer sosyal ağlardan çok farklı olmayan fakat tek bir amaca hizmet eden bir sosyal medya uygulamasıdır. Linkedin, iş arama ve iş verme gibi amaçlarla kullanılan bir sosyal uygulamasıdır. Kullanıcılar meslektaşları ile arkadaş olabilirler, kendileri gibi olan insanlarla kolay yoldan iletişime geçebilirler. Kullanımı ise oldukça basittir. Kullanıcıları hesaplarını kullandıktan sonra bazen her sosyal medya platformunda olduğu gibi Linkedin mecrasında da bu hesaplarını kapatmak isteyebilirler. Böyle bir amacı olan kullanıcılar Linkedin hesap silme linki nedir sorusunu araştırırlar.

Linkedin Geçici Hesap Nasıl Kapatılır?

Linkedin kullanıcıları iş bulma, ikinci bir hesaba sahip olma ve genel anlamda uygulamayı beğenmemeleri gibi durumlarda hesaplarını kapatmak isterler. Bazı kullanıcılar hesaplarını kalıcı değil geçici olarak kapatmak isterler ve bu amaç doğrultusunda tekrar aynı hesaplarına dönme şansları olabilir. Linkedin geçici hesap nasıl kapatılır sorusunun cevabı çok zor bir işlem değildir ve aslında Linkedin hesabını dondurma anlamına gelir. Maddeler halinde Linkedin hesabını geçici olarak kapatmak şu şekildedir:

1. Linkedin ana sayfanın üst kısmında bulunan ‘’Ben’’ simgesine tıklanır.

2. Ayarlar ve Gizlilik bölmesi seçilir.

3. Hesap tercihleri bölümüne tıklandıktan sonra hesap yönetimi seçeneği seçilir.

4. Hesabı dondurma seçeneği kullanıcıların karşısına çıkar ve hesaplarını bu yöntem ile geçici olarak kapatabilirler.

5. Hesabı geçici olarak kapatmadan önce Linkedin hesabı kullanıcılarına hesabı neden kapatmak istedikleri hakkında bir soru yöneltir.

6. Soru yanıtlandıktan ve hesap dondurma işlemi tamamlandıktan sonra kullanıcılar güvenlikleri için şifrelerini girerler ve böylece hesap dondurma işlemi tam anlamıyla tamamlanmış olur.

Linkedin Kalıcı Hesap Nasıl Kapatılır?

Linkedin hesaplarını silmek ve bir daha geri dönmek istemeyen kullanıcılar hesaplarını sildikten sonra tüm bağlantıları da silinir. Kullanıcılar hesaplarını kalici olarak kapattıklarında tüm bağlantıları ile birlikte paylaşım yaptıkları durumlar ve kullanıcılar ile ilgili bütün her şey silinir. Linkedin kalıcı hesap nasıl kapatılır sorusu kısa bir açıklamanın ardından kolay bir şekilde halledilir. Linkedin kalıcı hesap kapatma aşamaları şu şekildedir:

1. Kullanıcılar hesaplarını kalıcı olarak kapatmak için öncelikle şifreleri ile linkedin hesaplarına giriş yaparlar.

2. Yukarı kısımda yer alan ‘’Ben’’ simgesine tıklanır.

3. Açılan sayfanın sonunda ayarlar ve gizlilik bölümü kullanıcıları karşılar.

4. Hesap sekmesine tıkladıktan sonra hesap yönetimi kısmı karşılar.

5. Linkedin hesabını kapat butonuna tıkladıktan sonra değiştir seçeneği seçilir.

6. İleri butonuna tıklanır ve yeniden kullanıcıların şifresini girmeleri gerekir.

Bütün bunlar yapıldıktan sonra linkedin hesabı kalıcı olarak silinir.

Linkedin Hesap Kapatma Geri Alınabilir Mi?

Kullanıcılar linkedin hesaplarını kapattıktan sonra geri almak isteyebilirler. Bu konuda Linkedin hesabı diğer hesaplara nazaran hesaplarını kalıcı olarak kapattıktan sonra kullanıcılarına geri açma fırsatı tanımaz. Linkedin hesabını bir kez kalıcı olarak kapatan kullanıcılar geri alamazlar ancak sadece kendilerine yeni hesap açabilirler.

Linkedin Hesabı Kaç Günde Silinir?

Linkedin hesaplarını silmek isteyen kullanıcılar diledikleri gibi bu işlemi gerçekleştirebilirler. Başka uygulamalarda hesaplar 30 gün içerisinde geri dönüş saplanıp tekrar açılırken Linkedin kullanıcılarının süresi daha da kısadır. Linkedin hesabını silmek isteyen kullanıcıları Linkedin hesabı kaç günde silinir sorusunu araştırırlar ve sonucunda hesaplarının 14 gün içerisinde tamamen silineceği cevabına erişirler.

Linkedin Hesap Silme Linki

Linkedin hesaplarını silmek isteyen kullanıcılar maddeler halinde bu işlemleri gerçekleştirmek yerine daha kolay bir yolu tercih edebilirler. Bunun için linkedin hesap silme linki kullanıcılara sunulur. Kullanıcılar linkedin hesap silme linkinden hesaplarını daha rahat bir şekilde silebilirler.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım