İstanbul Minibüs Reklamları

Yazar: Sare Medya | Tarih: 22-12-2021 13:48:45 | Kategori: Sosyal Medya

İstanbul’da en fazla kullanılan toplu taşıma araçlarından biri minibüstür.İstanbul Minibüs Reklamları

Özellikle plazaların ve çeşitli Avm’lerin de bağlantısı olan minibüsler ile neredeyse tüm yaşam alanlarına rahatlıkla ulaşılmaktadır.

Eğlence ve sosyalleşme alanlarına da kolaylıkla ulaşım sağlayan minibüsler özellikle İstanbul halkı için hayatı kolaylaştırmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan minibüs İstanbul tarafından işletilen sistemde, 6.460 tane minibüs bulunmaktadır. İstanbul minibüsü bu özelliği ile ülkenin en büyük minibüs ağı konumundadır. Avrupa Yakası ve  Anadolu Yakası'nda hizmet vermektedir. 

Bu duruma istinaden buradaki trafiğin de etkisi kullanmak isteyen reklam verenler İstanbul minibüs reklamlarını kullanmaktadır. İstanbul minibüs reklamları İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan bütün minibüslerde mevcuttur. İstanbul minibüsleri geniş bir ağa sahiptir. Gerek çalışanlara gerek ise sosyalleşme mekanlarına  giden kişilere ulaşmak isteyen markalara İstanbul minibüs reklamları bulunmaz bir mecra olmaktadır. İstanbul minibüs reklamlarını tercih ederek hedef kitlenize rahatlıkla hitap edebilirsiniz.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım