Instagram Reels 90 Saniyeye Çıkarıldı!

Yazar: Sare Medya | Tarih: 15-06-2022 15:30:39 | Kategori: Sosyal Medya

Instagram Reels 90 Saniyeye Çıkarıldı!Instagram popüler özelliği Reels'ın süresini 90 saniyeye çıkardı.     

Instagram Reels 2020 yıllarının sonlarında kullanıma sunaldı. Reels içerik üreticilerinin ana akım müzik ve kullanıcılar tarafından oluşturulan ses koleksiyonlarını kullanarak kısa, ilgi çekici videolar üretmelerini ve paylaşmalarını sağlıyor.  

Reels’ın platformun keşfetmeye değer, faydalı, ilgi çekici bir özelliği olduğu bir gerçek. Reels videoları doğrudan akışta paylaşılan videolardan daha fazla etkileşim alıyor. Hikayeler’e ek olarak Instagram Reels, platformda fark edilmek ve potansiyel müşterilere ulaşmak için kullanabileceğiniz harika bir araç. Instagram kullanıcılarının yaklaşık üçte ikisi 18-29 yaş grubu arasında ve 18-34 yaş aralığındakiler platformu en aktif kullanan grup. Bu, işletmelerin hedef kitleleri tarafından platformda keşfedilmeleri için bir dolu fırsatları olduğu anlamına geliyor. Instagram stratejinizin akılda kalmak ve rakiplerinizin önüne geçmek konusunda geliştirilmeye ihtiyacı varsa, Reels aradığınız çözüm olabilir. 

Reels hayatımıza 15 saniyelik video süresiyle giriş yapmıştı. Reels süreleri önce 30 daha sonra 60 saniye süresine çıkarıldı. Instagram son yapacağı güncelleme ile kullanıcılarına artık daha uzun sürelerde Reels videolar yayınlayabileceğini duyurdu.  

Günden güne güncellenen Instagram yeni güncellemeyle Reels süresini 90 saniyeye çıkardı.  

Artık 1.5 dakikalık Reels videoları paylaşabileceksiniz.  

Instagram son akış güncellemesiyle de tamamen dikey video platformuna geçmeye başlayacağının sinyallerini verdi.  


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım