Google Görseller'den Alışveriş Yapacağız

Yazar: Sare Medya | Tarih: 12-03-2019 16:00:07 | Kategori: Sosyal Medya

Son dönemlerde sosyal medyadaki neredeyse tüm platformların gerçekleştirdiği geliştirmeler hep alışveriş özelliklerine dönük. Facebook'un "Marketplace" modülü ile başlayan furya, Instagram'da görsellerin etiketlenerek satış sitelerine yönlendirilmesiyle devam etmişti. Zira bilindiği üzere platformlar üzerinden ürün satışına dönük işletme ve markalar Instagram'ın reklam gelirlerini en çok destekleyen unsurlar. Ancak yeni haberler sonucunda şunu söyleyebiliriz ki, yakın zamanda Google Görseller'den alışveriş yapacağız.

Google'ın test etmekte olduğu yeni özelliği, markaları çok sevindirecek. Markaların, ürünlerinin görsellerini ürün adı ve fiyat etiketi ile açıklamasına izin vereceği yeni bir model geliştiriliyor. Sponsorlu görsellerde birden çok ögenin işaretlenebileceği bu özellik çerçevesinde, karşısına çıkan görselde mavi etiket simgesine dokunan kullanıcılar ürünün satış adresine ulaşabiliyor.

Dijital Medya Planlama, Yeniliklere Hazır Olmalı

Profesyonel bir hizmet olan Dijital Medya Planlama üzerine yoğunlaşmışsanız, bu gibi yenilikleri markanıza kısa bir süre içinde adapte etmeniz gerektiğini bilirsiniz. Marka bilinirliğinizi artırmaya dönük bir hizmet olan Dijital Medya Planlama, dijital yeniliklerin markanız veya ürününüzle nasıl uygun biçimde kesişeceğinin kararının verildiği bir iş alanıdır.

Örneğin, bir e-ticaret firmanız varsa ve Dijital Medya Planlama yürütüyorsanız; Google görseller için planlanan bu yeniliğe şimdiden hazır olmanız gerekir. Nasıl hazır olabileceğinizi öğrenmek ve 360 derece dijital hizmetlerimiz hakkında bilgi almak istiyorsanız bizimle şimdi irtibat kurabilirsiniz!


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım