Facebook Hesap Merkezini Denediniz Mi

Yazar: Sare Medya | Tarih: 06-10-2020 10:18:28 | Kategori: Sosyal Medya

Facebook, yakın zamanda kullanıcılarının hesaplarını

tek bir yerden yönetebileceği Facebook Hesap Merkezi'nin

duyurusunu yaptı.

Bu yeni özellik ile tek bir yerden sosyal medya uygulamaları olan Instagram, Messenger ve Facebook hesaplarınızın paylaşımlarını yapabileceksiniz.

Facebook bünyesinde bulunan tüm sosyal medya platformlarını birbirlerine entegre ederek uygulamalara yeni boyutlar kazandırmaya devam ediyor. Yapılan duyuruda Facebook , kullanıcıların Facebook, Instagram ve Messenger hesaplarında tek bir platform üzerinden paylaşım yapmasını kolaylaştıracak Facebook Hesap Merkezi  adlı yeni özelliğini tanıttı.

Hesap merkezi ile beraber tüm hesaplarınıza ayrı ayrı giriş yapmak yerine tek bir noktadan hikaye ve post paylaşımı yapabilecek, bunların yanı sıra ödeme işlemlerini dahi tek bir noktadan kontrol edebileceksiniz.

Facebook Hesap Merkezi’nin özellikleri nelerdir?

Facebook Hesap Merkezi, iki yeni amaca hizmet ediyor. İlk olarak, bir içeriği tüm hesaplarınıza ayrı ayrı girmeye gerek kalmadan Facebook Hesap Merkezi ile tek bir yerden paylaşarak tüm hesaplarınız üzerinden paylaşmanızı sağlamak. İkincisi ise ödeme bilgilerini hesap üzerine kaydetmek.

Bu özellik ile insanların Facebook ve Instagram üzerinden alışveriş yapmalarını kolay bir hale getirmeyi hedefliyor. Her iki hizmet için de kart eklemek, onaylarını almak süreci uzatıyor. Tam da bu sırada Facebook Pay senkronizasyonu ile kolay ve güvenli bir biçimde ödeme sağlayabiliyorsunuz.

Facebook bir süre önce piyasaya sürdüğü Facebook Pay özelliğinin hem kendi hem de Instagram içinde yapılan ödeme işlemlerinde kullanılacağını, ödeme bilgilerinin de tek bir hesap üzerinden kaydedileceğini  söylüyor.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım