İstanbul Marmaray Reklam Verme

Yazar: Sare Medya | Tarih: 08-12-2021 11:42:24 | Kategori: Sosyal Medya

İstanbul’da en fazla kullanılan toplu taşıma araçlarından biri Marmaray’dır. Eğlence ve sosyalleşme alanlarına da kolaylıkla ulaşım sağlayan Marmaray özellikleİstanbul Marmaray Reklam Verme
İstanbul halkı için hayatı kolaylaştırmaktadır. TCDD Taşımacılık A.Ş. Marmaray trenlerini işleten sistemde, toplam 43 istasyon bulunmaktadır.

Gebze-Ayrılık Çeşmesi ve Halkalı-Kazlıçeşme arasındaki hat sayısı 3, Ayrılık Çeşmesi-Kazlıçeşme arasındaki hat sayısı 2’dir. Güzergah boyunca çeşitli bölgelerde barınma hatları tesis edilmiştir. Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı istasyonlarında YHT ve ana hat trenlerine hizmet vermektedir.  Ayrıca metro, metrobüs, şehir hatları vapurları ve tramvaylarla çeşitli istasyonlarda bağlantıları bulunmaktadır.

Bu duruma istinaden buradaki trafiğin de etkisi kullanmak isteyen reklam verenler İstanbul Marmaray reklamlarını kullanmaktadır. Marmaray reklamları İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan bütün Marmaraylarda mevcuttur. İstanbul Marmaray geniş bir ağa sahiptir. Gerek çalışanlara gerek ise sosyalleşme mekanlarına giden kişilere ulaşmak isteyen markalara İstanbul Marmaray reklamları bulunmaz bir mecra olmaktadır. Bu mecralarda da büyüklüklerine ve kullanım şekillerine göre çeşitli mecra bölümlemeleri vardır.

Firmalar Marmaraylarda İstanbul ve ilçeleri için reklam istediklerinde İstanbul Marmaray reklam kelimelerini kullanmaktadırlar.  

İstanbul Marmaray reklamları ile ilgili hizmet almak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz. 


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım