Instagram Story Reklamları Artık Daha Hareketli!

Yazar: Sare Medya | Tarih: 24-01-2019 10:36:45 | Kategori: Sosyal Medya

Instagram Reklamları arasında en etkili yollardan birisi olarak kabul edilen Instagram Story Reklamları, yapılan yenilik sonrası daha hareketli bir hâle geldi. İki farklı türde hizmet sunan bu reklam modeli hakkında detaylı bilgiyi bu yazımızda bulabilirsiniz.

Günde 400 milyonu aşan kullanıcının aktiflik gösterdiği sosyal medya platformu Instagram, reklamverenler için şüphesiz eşsiz imkânlar sunuyor. Platform da, yükselişte olan reklam girişimlerini desteklemek adına yenilikler gerçekleştiriyor. Bu yeniliklerden birisi ise, Stories İçin Dönen Reklamlar adıyla Türkçeleştirilen Instagram Story Reklamları için carousel reklam formatı. 

İki tür dönen reklam hizmetiyle başlayan bu formatta istemsiz dönen reklam ve istemli dönen reklam olmak üzere iki farklı türe rastlamak mümkün.

İstemsiz Dönen Reklamlar

Bu formatta en fazla 3 kart eklenebilirken, tüm kartların otomatik görüntülenmesi söz konusu. Sadece Instagram Stories bazında satın alma seçeneği sunan bu model; yalnızca tam ekran kreatif ile kullanılabilmektedir.

İstemli Dönen Reklamlar

Bu formatta 10'a kadar kart ekleme özelliği varken, ilk kartın görüntülenmesi sonrasında insanların "İzlemeye Devam Et" tuşuna basabilme hakkı bulunuyor. Otomatik reklam alanlarında, birden fazla reklam alanında ve Instagram Stories satın alımları bazında sunulduğu bilinen bu reklam modeli, sadece dikey olmayan akış kreatifiyle kullanılabiliyor.

Siz de markanızın Instagram reklamlarını doğru adrese teslim etmek isterseniz, size bir telefon [+90 212 852 00 46] kadar uzağız!


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım