Instagram Keşfet'e Reklam Alacak!

Yazar: Sare Medya | Tarih: 02-07-2019 11:01:53 | Kategori: Sosyal Medya

Milyonlara varan kullanıcısı ile dünyanın en büyük fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan Instagram, yenilik üzerine yenilik gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu yeniliklerin bir kısmı kullanıcıların performanslarını iyileştirmeye dönükken bir kısmı ise doğal olarak platformun reklam gelirlerini artırma hamleleri olarak şekilleniyor. Son gelen haberler çerçevesinde Instagram'a yeni bir reklam alanı kazandırılacağını söylemek mümkün.

Yeniliğe dair detaylara geçmeden önce, mevcut Instagram reklamları ve reklam modelleri hakkında bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz!

Instagram ürün pazarlama yöneticisi Susan Buckner Rose'un yaptığı açıklamalar doğrultusunda insanların son dönemde farklı şeyler görmek için en çok kullandığı alanlar arasında yer alan Keşfet sayfasının reklam performanslarının umut vaat ettiğini söyleyebiliriz. Yakın dönemde, kullanıcıların takip etmediği yeni hesap ve kişileri bulmak için kullandığı alana dönük olarak Instagram Keşfet Reklamları çıkılabileceği öngörülüyor.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım