İETT Belediye Otobüs Giydirme Reklamları

Yazar: Sare Medya | Tarih: 13-12-2021 16:46:28 | Kategori: Sosyal Medya

İETT Belediye Otobüs Giydirme Reklamlarıİstanbul’da en fazla kullanılan toplu taşıma araçlarından biri İETT otobüsleridir. İstanbul’un her noktasında bağlantısı olan İETT otobüsleri ile neredeyse tüm yaşam alanlarına rahatlıkla ulaşılmaktadır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İETT Otobüsleri İstanbul Büyük Şehir Belediyesi tarafından işletilen sistemde, üç bin otuz dokuz otobüs bulunmaktadır. İstanbul İETT otobüsleri bu özelliği ile ülkenin en büyük durak ve yolcu ağına sahip konumundadır. Günlük 860 bin yolcusu olan İETT otobüslerinin 11.795 durağı mevcuttur.

Bu duruma istinaden tüm İstanbul’u dolaşan otobüslerin etkisini kullanmak isteyen reklam verenler İETT otobüs giydirme reklamlarını kullanmaktadır. İETT otobüs giydirme reklamları İstanbul’un Avrupa ve Anadolu yakasında yer alan bütün otobüslerde mevcuttur.

İETT otobüs giydirme reklamları şehrin bir ucundan diğer ucuna trafiğin yoğun olduğu  yerlerde gezen reklamlarınız ile hedef kitleye çok rahat şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.

Bu bakış açısına firmalar da sahip olduğundan metrolarda İstanbul ve ilçeleri için reklam istediklerinde İETT otobüs giydirme reklamları kelimelerini kullanmaktadırlar.

İETT otobüs reklam giydirme ile ilgili hizmet almak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.


- YORUM YAPIN -





Hiç Yorum Yapılmamış.

Sizi Arayalım